Tennisles Voorjaar 2019

Category Tennisles

Vanaf maandag 25 Maart 2019 starten we met de voorjaarslessen bij TV Veere. De tennislessen worden verzorgd door Ronald van den Broek en Andrej Miljoen.

JEUGD
Voor de jeugd is er gekozen om de lessen te geven volgens het pricipe van “Tenniskids”. Dat is het KNLTB programma voor kinderen tot en met 12 jaar. Met speciale ballen, rackets en oefeningen leert de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. Plezier en samenspel, daar gaat het om bij Tenniskids. Wie er meer over wil lezen kan hier klikken. (www.tenniskids.nl).

VOLWASSENEN
Ben je beginner of nieuw lid, dan is het misschien verstandig om in een groep les te nemen. Naast je training leer je zo een aantal mensen kennen. Gemakkelijk om eens een afspraak te maken om te gaan tennissen buiten de lessen om. Er is ook een wekelijkse tossavond. Daar kan je altijd aan meedoen, ongeacht leeftijd en ervaring. Uiteraard kan je ook privé les nemen Op maandag geeft Andrej Miljoen les Op donderdag geeft Ronald van den Broek les Op vrijdagmiddag geven Ronald en Andrej allebei les, en bij voldoende aanmeldingen kan er ook op zaterdag bij Andrej gelest worden.

De lesduur is 60 min. Bij een kortere lestijd en/of samenstelling van de groep wordt de prijs verhoudingsgewijs aangepast. Het lesreglement is te vinden op de site van TV Veere U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier te downloaden en te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt het formulier ook inleveren bij het secretariaat - Seisweg 163 - 4334 AH Middelburg.

>> Inschrijfformulier (download als PDF bestand)