Tennisles Reglement 2019

Category Tennisles

1. Om deel te nemen aan de lessen/trainingen moet men in bezit zijn van een geldig lidmaatschap van TV Veere. U kunt zich via de site van TV Veere aanmelden: www.tvveere.nl \

2. Op de volgende data wordt geen les gegeven i.v.m. feestdagen en/of vakantie:

 - 17 t/m 23 augustus 2019 (TV Veere Open)
 - 14 t/m 18 oktober 2019 (Herfstvakantie)
 - 23 t/m 27 december 2019 (Kerstvakantie)

3. De lessen/trainingen zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

4. Een heel lesuur duurt 60 minuten.

5. De laatste week voor aanvang van de lesperiode wordt u per mail of per telefoon op de hoogte gebracht van uw lesdag en lestijd.

6. Mocht de lesgrootte dan wel lesduur anders zijn dan oorspronkelijk door de leerling is opgegeven, dan wordt de leerling hiervan op de hoogte gesteld en de meer/minderprijs in rekening gebracht.

7. Bij ziekte of een blessure wordt er géén restitutie van (een deel) het lesgeld verleend. In overleg met de trainer kan de les overgenomen worden door derden.

8. Bij verhindering van de trainer/trainster wordt u telefonisch of per mail op de hoogte gesteld.

9. Bij slecht weer worden de lessen/trainingen ingehaald conform de 50 % regeling van de VNT. De 1e “slecht weer” les wordt niet ingehaald de 2e “slecht weer” wordt ingehaald. Dit met een maximum van 2 inhaallessen.

10. Data van eventuele inhaallessen (slecht weer/calamiteiten) worden in onderling overleg afgesproken. Veelal zullen deze lessen aan het eind van de lesperiode geschieden.

11. Bij de zomertraining/najaarstraining is het baanreglement van TV Veere van kracht. Dit reglement kunt u vinden op de website van TV Veere www.tvveere.nl

12. De factuur voor de lessen/trainingen wordt overhandigd of per mail verstuurd.

13. U (of uw dochter/zoon) neemt op eigen risico deel aan de tennislessen. De train(st)er kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor persoonlijke ongevallen en eventuele daaruit voortvloeiende schade, noch voor diefstal of beschadiging van goederen van de cursisten, evenals blessures.

14. Afmelden van de les kunt u per mail Ronald: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-11361374 Andrej: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06- 52627322