Belangrijk nieuws tijdens de Nieuwjaarsreceptie

08 jan Geschreven door  Category Berichten
Nieuwjaarsreceptie van TV Veere heel gezellig.

Aansluitend aan de wedstrijden van de wintercompetitie hield het bestuur van TV VEERE haar nieuwjaarsreceptie.

Voorzitter Ron Rijkenberg wenste iedereen een heel goed en sportief 2019 toe. Hij vroeg met name aandacht voor de laatste nieuwsbrief van 2018, waarin om hulp werd gevraagd nu twee bestuursleden hebben aangekondigd hun bestuurlijke werkzaamheden voor de vereniging te gaan beëindigen.

Gelukkig heeft Ronald Vermeulen zich aangemeld om een deel van de werkzaamheden van Jan Maljers te gaan overnemen. Hij wordt Verenigings Competitie Leider. Zo heet dat officieel in KNLTB termen.

En tijdens de receptie meldde Harrie Verkaik dat hij bereid is om penningmeester te worden. Onnodig te zeggen dat het bestuur daar heel blij mee is.

OK: de leden moeten er nog mee akkoord gaan uiteraard. Dat kunnen zij op 25 februari laten weten tijdens de Algemene Ledenvergadering.

Die is trouwens toch belangrijk in verband met de voorgenomen vernieuwing van de baanverlichting. Ron roept iedereen dan ook op om naar die vergadering te komen om daar zijn of haar stem te laten horen.

Hopelijk komen er vóór die tijd nog enkele aanmeldingen om de resterende bestuursplaatsen in te nemen. Voor info: even bellen naar de secretaris (Hans Hamelink)
Laatst aangepast op dinsdag, 08 januari 2019 21:14