Ivm de weersomstandigheden is de Wintercompetitie speeldag van 10 maart afgelast. De voorlopige inhaaldag is 24 maart 2019.

Nieuwjaarsreceptie van TV Veere heel gezellig.

Aansluitend aan de wedstrijden van de wintercompetitie hield het bestuur van TV VEERE haar nieuwjaarsreceptie.

Voorzitter Ron Rijkenberg wenste iedereen een heel goed en sportief 2019 toe. Hij vroeg met name aandacht voor de laatste nieuwsbrief van 2018, waarin om hulp werd gevraagd nu twee bestuursleden hebben aangekondigd hun bestuurlijke werkzaamheden voor de vereniging te gaan beëindigen.

Gelukkig heeft Ronald Vermeulen zich aangemeld om een deel van de werkzaamheden van Jan Maljers te gaan overnemen. Hij wordt Verenigings Competitie Leider. Zo heet dat officieel in KNLTB termen.

En tijdens de receptie meldde Harrie Verkaik dat hij bereid is om penningmeester te worden. Onnodig te zeggen dat het bestuur daar heel blij mee is.

OK: de leden moeten er nog mee akkoord gaan uiteraard. Dat kunnen zij op 25 februari laten weten tijdens de Algemene Ledenvergadering.

Die is trouwens toch belangrijk in verband met de voorgenomen vernieuwing van de baanverlichting. Ron roept iedereen dan ook op om naar die vergadering te komen om daar zijn of haar stem te laten horen.

Hopelijk komen er vóór die tijd nog enkele aanmeldingen om de resterende bestuursplaatsen in te nemen. Voor info: even bellen naar de secretaris (Hans Hamelink)
De foto's van het Vroege Vogel Toernooi staan online

Wat een superleuk evenement, dankzij de kids en hun ouders, en natuurlijk de vrijwilligers

Dank jullie wel allemaal!

BAL- EN SLAGVAARDIGHEID

Lijkt tennis jouw ook zo’n leuke sport om goed te leren. En ben jij tenminste 4 jaar en ten hoogste 6, dan mag je bij TV Veere komen oefenen hoe je met een racket een balletje kan slaan. Leuk hoor!

WANNEER:

Op 5 maandagen te beginnen op 22 oktober 2018

van 16.00 tot ca. 16.45 uur

KOSTEN:

En het is helemaal gratis

INSCHRIJVEN:

Wil jij meedoen? Geef dit dan door aan TV VEERE, via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarbij:

naam + adres + telefoonnummer en geboortedatum