Agenda

Deze speelt TV VEERE thuis tegen MLTC.

Dinsdagavond  vanaf 19.30 uur. Wees er op tijd bij!!

Deze week staat DAUWENDAELE op het programma. Uit.

De start van de wintercompetitie 2019-2020 bij TV Veere.

Dinsdagavond  vanaf 19.30 uur. Wees er op tijd bij!!

Om steeds beter te worden in tennis is het belangrijk (naast de tennislessen) vaak het spel te spelen. TV Veere organiseert regelmatig De Jeugdtoss voor jullie! Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon leuk en gezellig om samen op de banen te zijn. Tijdens deze middagen is er een begeleider van de vereniging aanwezig, die samen met jou en jouw tennisvrienden gewoon lekker gaat tennissen. Wil je wedstrijdjes Rood/Oranje of gewoon vrij spelen, dat kan!

TIJD: Deze vrijdagmiddagen zullen zijn van 16:00 – 18.00 uur
INSCHRIJVEN: Wil jij meedoen? Geef dit dan door per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een App naar 06-52627322. Doe dit uiterlijk één week voor de bovenstaande datum.

Deze week een thuiswedstrijd tegen TC WALCHEREN. 

Dinsdagavond  vanaf 19.30 uur. Wees er op tijd bij!!

TV VEERE gaat op reis naar SOUBURG GROEN 

Dinsdagavond  vanaf 19.30 uur. Wees er op tijd bij!!

Op vrijdag 13 DECEMBER 2019 organiseert de Commissie Jeugdaken van T.V. Veere een heus OLIEBOLLEN TOERNOOI. We gaan eerst wedstrijdjes spelen Tenniskids Rood of Oranje….. Maar daar blijft het niet bij! Want er worden die middag lekkere oliebollen gebakken. Jullie zullen wel honger hebben tijdens dit toernooi. Toch? Afsluitend zullen we met alle deelnemers eens lekkere eten. Stel dat het slecht weer is of gewoon te koud om lekker buiten te tennissen. Ach...jullie zijn allemaal bikkels natuurlijk. Maar als het echt slecht weer is of te koud. Dan kijken we naar een leuke film, gaan we sjoelen, gaan we Twister spelen of we tennissen op de Wii. WANNEER: Vrijdag 13 december 2019 van 16.00 - 18.30 uur
INSCHRIJVEN: Wil jij meedoen? Geef dit dan door aan de Commissie Jeugdzaken, via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een App naar 06-52627322 *
Meer informatie over Tenniskids vind je op www.knltb.nl 
Mochten er oma’s, opa’s of ouders zijn, die een stamppot met worst willen maken voor de kinderen, geef dit dan even door. De kinderen zullen er blij mee zijn.

Dit keer bij TC Walcheren

Dinsdagavond  vanaf 19.30 uur. Wees er op tijd bij!!

Dit keer gaat de reis naar LTC DE STOOF

Dinsdagavond  vanaf 19.30 uur. Wees er op tijd bij!!

Dit keer is TV VEERE gastheer voor SOUBURG ROOD.

Mooi begin van het tennisjaar als TV VEERE uit speelt tegen MLTC

Deze zondag weer op de velden van TV Veere

Vanaf 16.00 uur en aansluitend aan de wedstrijden van de wintercompetitie houdt het bestuur van TV Veere haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie.
U zult worden toegesproken door de voorzitter van de vereniging, waarbij traditioneel het glas zal worden geheven op het nieuwe jaar.
Wij hopen dat u daar in grote aantallen bij zult willen zijn en dan van de gelegenheid gebruik maakt om uw tennisvrienden nieuwjaar te wensen.

TV VEERE speelt uit tegen DAUWENDAELE

Vandaag verwacht TC WALCHEREN de ploeg van TV VEERE

TV VEERE speelt thuis tegen SOUBURG GROEN

Deze wedstrijddag voltrekt zich op de velden van TC Walcheren

Dit keer op het complex te Veere

De afsluiting bij TC Walcheren (behoudens inhalen vanwege slecht weer natuurlijk) van de WINTERCOMPETITIE 2019-2020, waarbij de winnaars ongetwijfeld in het zonnetje worden gezet.